At passe på dit eget

At have sin egen virksomhed er for mig drømmen. Jeg har fundet gode og billige lokaler i industrikvarteret, hvor det er nemt for både mig og mine ansatte at komme frem og tilbage. Der er en stor plads foran til parkering og til varetransport, store porte og perfekte lokaler. Lidt slidt, men det er i god stand. Men om aftenen og i weekenderne, så er det område meget øde. Jeg har set, at flere af de andre, der ligger herude har sikret deres bygninger og lagre på forskellig måde, og jeg ville gerne gøre det samme.

Nogle har sat hegn og gitter op, og det har vi også allerede. Men det er til at komme igennem ret nemt, hvis man gerne vil ind. Andre har sørget for at få nogle kameraer op oveni. Blandt andet vores nabo, så jeg tænkte, jeg ville spørge ind til, hvordan og hvorledes samt til priserne på den slags udstyr. Så jeg gik derind dagen efter og spurgte, og han fortalte beredvilligt, at de havde valgt det bedste på markedet. Her sank mit hjerte lidt, for det lød dyrt, og det har også kunnet ses på mig.

Kvalitet behøver ikke koste

Han fik mig dog hurtigt beroliget, for han fortalte derefter, at de havde sparet en formue ved at montere det hele selv. Ved at sikre din egen overvågning, så kan du få det bedste billigt. Jeg fik navnet på firmaet og hjemmesiden, og på ganske kort tid havde jeg selv fået bestilt til os også. Det hele blev leveret på ganske få dage, og jeg selv og en af mine ansatte fik det hele monteret på rekordtid.

Alle optagelser havner på en harddisk, og nu har jeg det bedre om aftenen og i weekenderne, for der er den sikkerhed, der er behov for hos os nu.