Bestil firmafrugt fra Frugtcompagniet – for sundhedens skyld

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Jeg har igennem mange år arbejdet som sekretær i en mellemstor virksomhed, og siden sidste år har jeg samtidig haft æren af at være facility manager i samme firma. Her er mine opgaver at sørge for, at medarbejderne føler sig godt tilpas i arbejdstiden – for eksempel at de har adgang til en god frokostordning i vores fælles kantine, at kaffemaskinerne altid virker, og at diverse automater med sodavand samt slik, nødder, chips og andre snacks er fyldt op. Og her lagde jeg især i starten mærke til, at disse hurtigt tømmes i løbet af eftermiddagen.

Derudover bed jeg mærke i, at mange af afdelingerne havde slikskabe med chokolade, bolsjer og andre usunde søde sager stående til fri afbenyttelse i kontoret. Ikke just noget som fremmer den fysiske sundhed, skulle jeg mene – men det er jo lidt svært at forbyde folk at spise, hvad de har lyst til.

Tilbyd dine medarbejdere et sundt alternativ med en firmafrugt-ordning

Det har hele tiden været virksomhedens målsætning at promovere sundhed og helse i medarbejderstaben, og derfor har vi også en fremragende sundhedsordning, en tennisklub samt rabatordninger med op til flere fitness- og motionscentre. Derfor besluttede jeg, at der skulle være et alternativ til sodavandsautomaten og slikskabet, og således var det meget nærliggende at kontakte frugtcompagniet.dk, som har en særdeles fordelagtig og fleksibel frugtordning til virksomheder. Min hensigt var at give medarbejderne mulighed for at vælge et lækkert stykke frisk frugt i stedet for usund slik, når energiniveauet skulle stige.

Frugtcompagniet.dk – frisk frugt til firmaet hver dag

Efter tre måneder med firmafrugt fra frugtcompagniet.dk må jeg sige, at dette er lykkedes over al forventning. Der går meget længere tid imellem opfyldninger af automaterne, og frugten bliver rent faktisk spist. Frugtcompagniet.dk har et fantastisk udvalg af årstidens frugter, som de leverer friske og indbydende fra Grønttorvet på daglig basis – og dette til helt og aldeles rimelige priser!