Den mest kreative belysning

Langt de fleste typer af lamper har en bestemt anvendelse. Der er lamper til loftet, der passer perfekt over spisebordet eller over stuebordet. Der er bordlamper, som også kan være de elegante, der står på et lille bord eller i en vindueskarm, lige som der er dem, der giver et godt lys på skrivebordet, når der skal arbejdes. Der er særlige lamper til badeværelser og til køkkenet, og der er lamper, der er velegnet til at blive brugt udendørs. De fleste lamper giver dog ikke meget plads til kreativ eller anderledes brug. De har et eller højst to slags formål, og det er begrænset, hvor du kan hænge dem op eller stille dem i hjemmet.

På den anden side er der så lyskæder. De kan give et overraskende godt lys, alt efter hvor mange lys en kæde har, og hvilken farve lamperne har. Der er alt fra dem, der kommer med små pærer i mange farver, til de ensfarvede. De ensfarvede er dog ikke bare klar hvid eller gul, som de var en gang. Der kan man nemlig vælge mellem blandt andet blå, grøn og rød. Det er hele regnbuen på en blød, men holdbar kæde, der gør, at der kan arbejdes med hele kæden efter behov.

Rundt om det hele

En god lyskæde er en, du kan bruge både ude og inde. Det giver endnu flere muligheder. En god lyskæde er også en, der er så fleksibel, at du kan vikle den rundt om stammen på et træ, men også nemt få den til at se pæn ud på en busk, hvis det er det, du gerne vil. En god lyskæde finder du hos http://www.eloglys.dk/shop/sirius-julebelysning-167s1.html.

Det er derefter kun fantasien, der sætter grænser for, hvad du kan bruge din lyskæde til. Det kan være alt udendørs, det kan være juletræet, og det kan være som lidt hyggelig belysning i en ellers mørk krog.