Det bedste fra to verdener

Dette mærke, Anita bh, er den perfekte kombination af det bedste fra en bh og en sports-bh. Behagelig og velsiddende som sidstnævnte og lækker og feminin som den klassiske bh. Jeg har aldrig nydt mit undertøj så meget, som jeg gør med det her mærke, og selvom det ikke er dyrt, så vil jeg stadig sige, det er alle pengene værd. For det er en helt anden kvalitet, der er behagelig at have på, lige meget om det så er i rigtig lang tid ad gangen.

Det store udvalg

Som med så mange andre gode ting her i tilværelsen, så er det her ikke et mærke, du finder i forretningerne rundt omkring. Det er på nettet, jeg handler, og det er nemt og praktisk. Det er desuden der, jeg finder et stort udvalg. Der er altid rigeligt at kigge på og efter, og det er let at finde noget, jeg kan lide.

Der er ikke kun et stort udvalg, der er også meget at vælge imellem fra det samme, gode mærke. Og så er det en hjemmeside, der har meget mere end bare det. Derfor kommer der altid lidt forskelligt i kurven, for jeg kan lige så godt gå linen ud med selvforkælelse. Det er nemlig rart, og kort tid efter kommer pakken til mig.

Forkæl dig selv

Hverdagen må godt være lækker – det behøver ikke kun være til fest, man kan forkæle sig selv. Giv dig selv noget, der er rart, og som du kan bruge hver eneste dag. Der er ingen grund til at lade være. Jeg gør det med alt mit nu. Fra inderst til yderst er det luksus. Det gør mig glad, det er behageligt, og jeg føler mig meget smuk. Det sidste havde jeg ikke regnet med ville ske. Men det betyder bare så meget at have det rette tøj på.