Det bedste, jeg har smagt

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Jeg har altid sagt, at jeg ikke kan lide catering, så derfor overlod jeg det til min kone og mine børn at finde et sted til den store reception, som vi skule have i forbindelse med overtagelsen af det nye firma. Vi havde været i gang med at overtage et mindre computerfirma, som vi skulle bruge til at udvide vores netværk yderligere, og det havde været lange og hårde forhandlinger, så det skulle fejres.

De var helt sikre i deres valg

Jeg var dog stærk tvivlende, men min kone forsikrede mig, at maden ville være god, og det også ville falde i min smag, men det fik mig nu ikke til at være tilfreds.

Jeg måtte dog æde alle mine ord, for der var ingen tvivl om, at den mad, vi fremover skal have til andre arrangementer, også skal komme fra http://ebuffet.dk/, for der var kælet for enhver detalje, og der var ingen tvivl om, at de kokke, som havde stået og sammensat menuen, havde et rigtig godt kendskab til, hvilke råvarer, som var i sæson, og hvordan de skulle behandles, så man fik det bedste ud af dem. For alt det, som de lagde på fadene, var lækkert og velsmagende.

Det blev en god fejring

Jeg fik opbakning af de forskellige kunder, som kom forbi buffeten. Alle var de enige med mig. Kødet var så mørt, at det kunne skæres med en tandbørste, og det tilbehør, der var til, havde de holdt enkelt. Specielt var jeg glad for deres friskbagte brød. Den skorpe, der var på brødet, kombineret med en krumme, som var fast, men alligevel luftig, gjorde, at det var en himmeriges mundfuld.

I de kommende uger, hvor vi skal til flere konfirmationer, har jeg kun et ønske for dagen, nemlig at de har hørt, at der er et cateringfirma, som kan levere varen, at de leverer til tiden, og de har en pris, som er meget konkurrencedygtig.