Italiensk afslapning, når det er bedst

Vi havde længe haft lyst til at prøve noget nyt. Vi har en del gange før været i Sverige på kanotur, og det har været en hel fantastisk måde at holde ferie på. Men i takt med at børnene er blevet ældre, har vi også måtte indse, at der skal ske lidt mere for at gøre dem tilfredse. 

Derfor valgte vi i år at tage til feriemessen, for at få noget inspiration. Det var her, vi stiftede bekendtskab med Localliving, og blev meget begejstret for konceptet. Mig og min kone fik straks minderne frem fra vores unge dage, hvor vi backpackede igennem Europa, og ofte overnattede hos lokale. Konceptet går helt kort fortalt ud på, at du indlogerer dig i en feriebolig toscana hos en familie, som du så følger under din ferie. 

De italienske familier er ofte små producenter af lokale italienske specialiteter, såsom oliven, skinke og oste. Jeg kan vist godt afsløre, at alle i familien havde taget et par kilo på, da vi kom hjem. Det var en helt fantastisk oplevelse at opleve italienernes gæstfrihed, og det er helt klart noget af det, som vi har taget med hjem. Vi danskere er et meget lukket folkefærd, og selvom vi bor i et af verdens tryggeste lande, så har vi altid paraderne oppe overfor mennesker, som vi ikke kender. Så det er klart et indtryk, som både vi og vores børn har taget med hjem. 

Feriebolig Toscana er helt klart en ferietype, som vi varmt kan anbefale til andre familier. Vores børn har mange forskellige interesser, men var alle underholdte på ferien, og har endda fået italienske venner for livet. De er allerede begyndt at snakke om, at vi bliver nød til at tage derned igen til næste år, fordi at de har nogle venner, som de skal besøge. Helt klart en oplevelse for livet.