Kompensation mens du venter

Når dit fly er forsinket, så bliver tiden lige pludselig meget lang. Der er ikke så meget at lave i en lufthavn, og du kan ikke bevæge dig særlig langt væk, da du ikke ved, hvornår der er afgang. Det eneste fornuftige, du kan bruge ventetiden på, er at søge om en kompensation.

Der er firmaer, der gerne klarer det hele for dig i denne situation

Jeg stod foran en rigtig lang flyvetur, og jeg vidste, at jeg i den forbindelse hverken havde tid, lyst eller mulighed for selv at tage kampen op med flyselskabet og sikre, at jeg ville få det, der tilkom mig. Jeg ville derfor hellere end gerne overlade det til eksperterne på området i stedet.

Dem er der flere af, end jeg lige troede. En hurtig søgning og jeg fandt flere firmaer. Jeg valgte dem, der hedder skyhelp.dk. Her var gebyret lavere, som jo i sig selv er rigtig rart, men kombineret med deres rigtig gode anmeldelser, var jeg ikke i tvivl om, at det her var noget for mig.

Jeg søgte, hvilket ikke tog lang tid, og ventede så videre på flyet. Endelig kom jeg af sted, og heldigvis kunne jeg nå det fly, jeg skulle skifte til.

Der var svar, da jeg nåede frem til min destination

Der var jeg virkelig imponeret. Godt nok havde jeg været længe undervejs, men at jeg fik svar og kompensation inden for et døgn, havde jeg ikke rigtig troet på, må jeg indrømme. Der kom mine tanker dog til skamme, og svar og kompensation kom, som firmaet havde lovet det.

Derfor kan jeg kun anbefale dig at gøre det samme, hvis det er dig, der står og er strandet i en lufthavn et eller andet sted i verden. Det er rart at vide, at der er firmaer, der følger din sag helt til dørs og sikrer dig kompensation.