Mange bække små

Ingen mennesker kan redde verden alene. Men vi kan alle gøre en lille eller en stor forskel for det, der betyder noget. Også for det, er er rigtig langt væk fra os alle sammen, som vi ikke ser i vores hverdag, og som det derfor er rigtig nemt ikke at have fokus på. Men på nogle måder er verden stadig stor, for der er meget derude, der ikke er, som det skal. Her er der mulighed for at gøre en forskel. Jo flere, der gør en forskel, desto mere kan det mærkes. Og for mig er den forskel, jeg gerne vil være med til at gøre, at redde regnskovene.

Du må godt være lidt selvfed

Nogle gange kan det være ret irriterende, når folk praler med forskelligt. Men lige her er det helt i orden. Jeg viser, at jeg støtter https://www.verdensskove.org/ ved enhver tænkelig lejlighed. Jeg håber, at der er nogen, der finder ud af, at det er muligt at støtte bevarelsen af regnskovene helt nemt og enkelt, og at der er denne organisation, der sikrer, at det hele havner det rette sted.

Ja det er langt væk, men vi skal sikre og redde det, der er langt væk. Det er unikke områder på jorden, steder, hvor befolkningen ikke har den samme mulighed for at passe på deres nære omgivelser, som vi har her oppe langt mod nord. Det er ikke her, der er hjælp og midler nok fra en stat eller regering. Befolkningen er fattige, men med vores hjælp, kan de sikres, uden de skal skove og langsomt ødelægge deres og deres børns hjem.

Alt det vil jeg gerne dele med mine omgivelser. Og alt det vil jeg gerne prale med. Jeg vil ikke have ros eller tilkendegivelser. Jeg vil gerne få flere til at åbne øjnene og få flere til at se, at lidt betyder så meget.