Med større bogstaver

Jeg har altid læst meget, men efter som alderen er kommet snigende, så er det blevet sværere at se de små bogstaver på grund af min forkalkning. Men som min øjenlæge siger, så er det altså normalt, når man er over 90, men det gør altså ikke, jeg er tilfreds med det.
Jeg brokkede mig til mine børnebørn over, jeg ikke kunne læse længere, og næste dag så stod yngste barnebarn der med det nyeste nye, nemlig e-bøger.

At forstørre det hele

Det havde jeg ikke lige regnet med, men jeg blev så overvældet, at jeg ikke fik sagt noget. Jeg havde bestilt en forstørrelsesmaskine fra hjælpecentralen, men det tog lidt tid, og det mente han ikke jeg skulle vente på, når jeg nu elskede bøger så meget. Han hjalp mig med at komme i gang og læste op for mig, hvad der var af bøger, som han vidste ville interessere mig.

Vi endte med, at jeg skulle prøve det en periode og så vende tilbage til det. Det er nu 2 år siden, og selvom mine øjne nu er blevet bedre efter operation, så er e-bøger fra politikenbooks stadig en stor del af min hverdag, for det er dejligt at sidde og nyde solen og så bare forstørre det hele på skærmen.

Det er nemt, selv for mig

Det kommer med et stort udvalg, og det slet ikke dyrt i for hold til udvalget, og de mange genrer som de tilbyder. Deres kundeservice er så venlige, også selvom jeg er langsom til at for stå alt det, der er på de moderne computersider, og de mister ikke tålmodigheden med mig. Virkeligt et firma, som forstår service, og som giver alt til deres kunder.

Det eneste, som jeg mangle ved e-bøger er duften af den nye bog og fornemmelsen af siderne melem fingrene, men som et suppement når øjnene driller lidt, så er det klart noget, jeg kan anbefale, og den side, som jeg bruger, er den bedste.