Professionel og personlig byggehjælp af nyt hus

Min kæreste og jeg besluttede os i 2015 for, at vi ville flytte fra vores lejlighed og i stedet flytte i hus. Vi ledte længe efter det helt rigtige hus, men kunne ikke finde netop det, som passede til vores personligheden.
Til sidst besluttede vi os for, at vi ville få bygget vores eget hus.

Et af de rum, som vi særligt kan fremhæve, er badeværelset. Her blev der installeret både bruseniche og badekar – præcis som vi ønskede det. Rørlægningen var også yderst professionel og optimal i forhold til, hvordan huset var indrettet, og hvor der var behov for vand og afløb. Vi fik lagt fliser på gulvet og op ad væggene på badeværelset, og de har holdt sig pæne og kalkfri siden.

I hele huset blev der lagt lakeret trægulv med gulvvarme under. Vi fik specielbehandlet trægulv, som kan tåle til en forholdsvis høj gulvvarme uden at sprække, så vi kan nu nyde et hjem, hvor der ikke er fodkoldt.

Vi har generelt haft en rigtig god oplevelse med at få bygget hus. Isoleringen er i top, og det trækker på ingen måde fra vinduer eller døre i huset. Alting er bygget, så det holder tæt, men ikke binder. Trægulvet holder sig overraskende pænt på trods af gulvvarme. Det har heller ikke let til skjolder, hvilket er meget prisværdigt, hvis man spilder.