Stilfuldt og moderne ur

Det er overraskende nemt at finde et ur, der er sidste nye skrig, men for mig må det også gerne være et, jeg har lyst til at bruge år efter år, og som vil blive ved med at være smukt og klassisk. Jeg kan også godt lide ure, der ikke er for tykke og kraftige, fordi så rare er de ikke at have på i lang tid ad gangen.

Derfor skal det være et dw ur

Der må gerne være noget moderne over mit nye ur, og jeg er helt sikker på, jeg gerne vil have et, der er rosaguldfarvet. Det ser så godt ud, og da det meste af mine garderobe er sort, så vil det virkelig blive bemærket. Jeg er desuden virkelig faldet for Daniel Wellingtons ure. De er det ypperste, når det kommer til den elegance, jeg kan lide.

Min favorit er med en hvid urskive og en meshlænke, der er rosaguldfarvet. Det spændende er, at jeg kan skifte lænken ud selv, og vælge en ny i enten nylon eller læder, hvis jeg gerne vil have, at uret skal se helt anderledes ud en dag. Derfor betyder lænken ikke så meget igen, for der er så mange muligheder.

De er billigere på nettet

Det gælder om at spare penge, hvor man kan. Selv når det klør i fingrene for at få fat på et ur, jeg kan bruge hver eneste dag. Min tålmodighed betalte sig dog, for jeg fandt det helt rigtige ur til en god pris på nettet. Jeg bestilte med det sammen, for når muligheden er der, så gælder det om at slå til.

Jeg havde ikke troet, det ville komme så hurtigt, men jeg klager bestemt ikke. Nu kan jeg nemlig vise mit ur frem hele tiden, og det er endda smukkere, end jeg havde forestillet mig, det ville være.